Szilágyi Szebasztián pár éven belül az NB I-ben szeretne játszani

A télen érkezett Szilágyi Szebasztián 10 gólt szerzett a bajnokságban, amellyel a házi góllövőlista élén végzett holtversenyben. Hórihorgas csatárunk értékelte itt töltött félszezonját, és ismertette nagyratörő terveit.

„Nagyon jól érzem magam Cigándon, ezt köszönhetem a csapattársaimnak, és az edzőimnek. Igyekeztem a bajnokság alatt a legjobbat kihozni magamból, minden meccsen és edzésen” – mondta Szilágyi.

A 20 esztendős játékos jól beilleszkedett a CISE-be, s bár egyénileg elégedett, a csapat jóval előrébb is végezhetett volna a tabellán. Elmondta szerinte min mehetett el a bajnokság.

„Szerintem nagyon nagyban befolyásolta az első két elmaradt meccsünk a sorsunkat, mert ha egy kis szerencse is velünk lett volna, akkor nem így történtek volna a dolgok” – folytatta támadónk.

Szilágyi előretekintett pályafutásában.

„A lehető legtöbbet próbálom kihozni magamból, hogy minél magasabb szinten játszhassak. 3-4 éven belül szeretnék az NB I-ben futballozni, s természetesen az álmom a magyar válogatottban való szereplés” – zárta mondandóját csatárunk.

Fotó: Oláh Patrik

Share Now

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá!