Bekezdett az U19: kettőből kettő

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP KELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ:

Hajdúszoboszlói SE–Cigánd SE 1–4 (1–1)

Nagy Gábor, edző: – Idén teljesen új csapatot kellett építenünk az U19-es korosztályban. A tavalyi játékosok közül – egyéb okok miatt – sajnos többen távoztak. Szezonbeli célunk, az új játékosok beépítése és a fiatalabbak felfelé áramoltatása. A srácok nagyon jó hozzáállással álltak az egész felkészüléshez és a mai mérkőzéshez is! Az első félidőben voltak olyan periódusok amikor ellenfelünket hosszabb ideig ott tudtunk tartani a saját tizenhatosuk környékén, ami azt eredményezte, hogy voltak bőven lehetőségeink. A második játékrészben már lüktetőbb volt a játék és a cserék beállásával mi tudtunk jobban frissíteni, ami azt eredményezte, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek! Csak így tovább! Hajrá, CISE!

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP KELETI CSOPORT, 3. FORDULÓ:

Cigánd SE–Csenger FC 3–2 (1–1)

Nagy Gábor, edző: – Gratulálni szeretnék mindkét csapatnak, amit ma letettek az asztalra. Ilyen jó iramú mérkőzések kellenek ahhoz, hogy a játékosok fejlődni tudjanak. Két jó csapat találkozóján úgy érzem megérdemelten nyertünk. Sokat dolgoztak a fiúk a győzelemért, igaz ha még a 4-5 ziccert berúgjuk, akkor hamarabb lázárhattuk volna a mérkőzést. Mivel a helyzetek kimaradtak, ezért az utolsó percig éles volt a játék! Büszke vagyok mindenkire, amit ma mutattak, az igazi csapatmunka volt! Hajrá, CISE!

 

MLSZ REGIONÁLIS U17 KELETI CSOPORT, 2. FORDULÓ:

Sényő FC–Cigánd SE 0–5 (0–2)

Nagy Gábor, edző: – A kisméretű pálya okozta számunkra a legfőbb problémát. Amit mi szeretnénk játszani, az nem valósult meg, alkalmazkodnunk kellett a körülményekhez. Ebből adódóan folyamatos játék nem nagyon alakult ki, rengeteg párharc folyt a pályán. A srácok azonban mindent megtettek azért, hogy győztesen jöjjenek le a pályáról, amiért meg is kellett dolgozniuk. Gratulálok mindenkinek a hozzáállásért, mutatott játékban még fejlődnünk kell.