Vasárnap a hibátlan listavazetőhöz látogatunk

Az NB III Északkeleti csoport 8. fordulójában a bajnoki listavezető, eddig százszázalékos DEAC otthonában lépünk pályára.

Komoly erőpróba előtt áll csapatunk, hiszen az NB III-ban évek óta élcsapatnak számító, a feljutásra is esélyes Debreceni EAC-nál vendégeskedünk. A vasárnap 16:00 órakor kezdődő találkozó a DEAC Sportcampus pályáján kerül megrendezésre.

Vasárnapi ellenfelünknél számos rutinos, élvonalbeli múlttal bíró játékos futballozik, de Korhut Mihály személyében korábbi válogatott labdarúgót is találunk. Azonban két olyan játékos is van a keretükben, akik korábban megfordultak Cigándon. Az egyik a csapatkapitány, a DEAC jelenlegi házi gólkirálya: Ifj. Sándor Tamás, aki a 2016/17-es szezonban erősítette a CISE-t, míg a másik Tomola Patrik, aki a tavalyi szezont kezdte Cigándon, majd igazolt tőlünk a hajdúságiakhoz, ahol ebben a szezonban új posztján a debreceniek kulcsembere lett. Vendéglátóink eddigi mérlege imponáló: a 7 forduló alatt valamennyi alkalommal megszerezték a győzelemért járó 3 pontot, a gólkülönbségük 11-3. A fekete-fehérek vezetőedzője, Urbin Péter, aki tavaly vette át id. Sándor Tamás munkáját.

A vasárnapi rangadót a DEAC YouTube-csatornája ÉLŐ-ben közvetíti: