Bozsikos csapataink tornákon szerepeltek

U11-es csapatunk Nyíregyházán a Filonál vett részt KK-tornán, az U10-esek Cigándon játszottak egy négyes tornán, ahol a szlovákiai Svinica, valamint a partiumi Primavera Szatmárnémeti volt az ellenfelek között. Az U9-esek Nyírbátorban szerepeltek körzetközponti tornán.

Fábián István, U11-es edző: – A hétvégén a nyíregyházi Filonál megrendezésre kerülő körzetközponti tornán vettünk részt. A srácok nagyon motiváltak voltak hiszen az első torna ami Csengeren került volna megrendezésre az időjárási viszonyok miatt sajnos elmaradt, így a szezonban ez volt az első körzetközponti tornájuk. Négy csapattal mérkőztünk meg. Pozitívum  volt, hogy az első mérkőzéstől kezdve igyekeztünk minden mérkőzésen dominálni, ami az esetek többségékben sikerült is. Sok helyzetet dolgoztunk ki de a kapu előtt még sokszor türelmetlenek voltunk, ezért rossz döntéseket hoztunk, ezért ziccerek sokasága maradt ki. A labdakihozatalaink jók voltak, nem csak szélességben, de nagyszerű mélységi passzaink voltak. A védekezésünk is nagyon jól működött, magasan védekeztünk, ezzel megtudtuk akadályozni az ellenfél labdakihozatalait. Rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén, amelyekből gyors támadásokat vezettünk, ennek meg is lett az eredménye, hiszen sok szép gólt lőttünk a torna folyamán. Összességében egy eredményes tornán vagyunk túl, ahol nagyszerűen játszottak a fiúk. Minden játékosom jó teljesítményt nyújtott, ezért minden dicséret megilleti őket!

Gönczi Zoltán, U10-es edző: – A múlt hétvégén egy minitorna került megrendezésre a Szatmárnémeti, Svinica és a Vásárosnamény csapataival. A torna egésze alatt jellemző volt, hogy támadólag léptünk fel és próbáltunk dominálni. Minden játékosom bátor, kezdeményező játékot mutatott, felvállalták az egy-egy elleni párharcokat, melyeket nagy arányban meg is tudtak nyerni. Védekezésünk is jól nézett ki, mindenki hozta a tőle elvárható teljesítményt! Sok jó mérkőzést játszottunk, mely a jövőben a fiúk hasznára fog válni. Tornáról tornára javuló játékot mutatnak és remélem ez a jövőben is így fog maradni. Gratulálok nekik! Szeretném megköszönni Csáki Tamás és Nagy Dávid segítségét, hogy szabad idejüket nem sajnálva játékvezetőként segédkeztek a tornán!

Feigel Attila, U9-es edző: – A tornán 4×20 perces mérkőzéseket játszottak a gyerekek. Próbáltuk az edzéseken tanultakat megvalósítani és támadólag fellépni, ami sok energiát kivett a gyerekekből. Sok jó döntést hoztak a különböző játékhelyzetekben, amelyeket bátran igyekeztek megvalósítani a mérkőzéseken. Kiváló csapatok ellen jó iramú, színvonalas meccseket tudtak játszani, amelyek a játékosok fejlődését szolgálták. Felszabadultan, nagy lelkesedéssel fociztak a gyerekek, élvezve a pályán eltöltött játékperceket!