U11-es KK-torna Cigándon

Cigándon került sor a következő Körzetközponti tornára, ahol 8 KK képviseltette magát.

A megnyitót követően mindegyik csapat négy mérkőzést játszott, amelynek időtartama 20 perc volt. A tornán részt vettek a Várda Labdarúgó Akadémia játékosmegfigyelői, akik a legtehetségesebb játékosokat igyekeztek szemügyre venni. A rendezvény végén mindenki egy kisebb ajándékkal és a cukorágyú nyújtotta fantasztikus élménnyel térhetett haza.

A CISE U11 tagjai: Boros Nimród, Hoffmann Marcell, Adorján Dominik, Bilecz Kristóf, Dancs Dániel, Demeter Alex, Dudik Noel, Füzesi Martin, Geri Zsombor, László Béla, Majoros Milán, Szabó Norbert, Ráczkövi Maxim

Fábián István, edző: – Hazai rendezésű körzetközponti tornán vettünk részt U11-es csapatunkkal. Négy, jó iramú és színvonalú mérkőzést játszottunk. Érezhető volt a gyerekeken, hogy nagyon lelkesek és plusz motiváció számukra, hogy hazai pályán, a stadionban játszhatnak. A torna elején érezhető volt, hogy nagyon izgulnak, viszont mérkőzésről mérkőzésre kezdtek feloldódni. A meccsek nagy részén sikerült dominálni, a védekezésünk jól működött, magasan védekeztünk, viszont az egymás mögé való biztosítás sokszor elmaradt, ezért az ellenfelek több alkalommal is mögénk tudtak kerülni. Támadásban szép helyzeteket dolgoztunk ki, azonban a kapu előtt még sokszor türelmetlenek voltunk. Összességében egy eredményes tornán vagyunk túl, ahol minden játékos kiadta magából a maximumot, ezért minden dicséret megillető őket! Dolgozunk tovább az edzéseken és igyekszünk javítani a hibáinkon!