Szakmai nap Cigándon

Rendhagyó programra került sor hétfőn délelőtt a CISE klubházában. Makay Robin, MLSZ klubfejlesztési mentor szakmai napot tartott a régió körzetközponti vezetőinek.

A kiválóan sikerült összejövetelnek jeles vendégei is voltak, elég csak pár nevet megemlítení: Németh Károly, Korolovszky György vagy két korábbi futsal szövetségi kapitány, Kozma Mihály és Turzó József, ja és persze ki ne hagyjuk felnőtt csapatunk egykori vezetőedzőjét és KK szakmai vezetőjét, Szatmári Csabát, aki most Balmazújvárost képviselte a rendezvényen.

A program kiemelt témakörei a körzetközpontok hosszútávú működési stratégiájának lehetőségei, klubfejlesztési feladatok és a napi aktualitások voltak – erről kérdeztük a főszervezőt, klubunk korábbi alkalmazottját, Makay Robint.

Ezekben a témakörökben már a második nap volt, külön öröm, hogy a szakmai vezetőkön túl már több egyesület döntéshozó pozícióban lévő vezetője is újra megjelent.  – Személyes tapasztalatom alapján, és a visszajelzések után abszolút pozitívan értékelhető a mai nap, amely egyértelműen a megjelentek érdeme!