Ez nem a mi hétvégénk volt

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:

FC Tiszaújváros–Cigánd SE 4–3 (3–2)

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI A” CSOPORT, 7. FORDULÓ:

BSK Alsózsolca–Cigánd SE 4–3 (2–1)

Márta Zoltán, edző: – Álmosan kezdtük a mérkőzést és hamar hátrányba kerültünk, de így is megvoltak a lehetőségeink. A második félidőben szerkezetet váltottunk, uraltuk a meccset, ki is egyenlítettünk. Számtalan helyzetet kialakítottunk, melyek kimaradtak, az ellenfél pedig a végén talált egy gólt. Nem érdemeltünk vereséget, de sajnos ilyen a foci. Büszke vagyok a csapatom minden egyes tagjára, küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, játékban előre léptünk, és ez a legfontosabb.

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ:

Cigánd SE–Debreceni Sportiskola 2–3 (0–1, 0–1, 0–1)

Paronai Tamás, edző: – Az első két negyedben rossz felfogásban játszottunk, nem támadtuk a labdás játékost és átadtuk a területet a vendégeknek. A harmadik negyedben átálltunk három védős rendszerbe, ami teljesen megváltoztatta a játék képét. Jó volt nézni a csapat játékát, rengeteg helyzetet alakítottunk ki és mi domináltunk!  Összességében a vendégek a ziccereiket kihasználták, míg mi a legnagyobb helyzetekben is rosszul döntöttünk. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak, jó úton haladunk!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ:

Cigánd SE–Debreceni Sportiskola 2–7 (0–1, 0–3, 1–3)

Kertész Milán, edző: – Nehezen kezdtük a mérkőzést, amelyen a DSI hamar többgólos előnyt szerzett, viszont jól tudtunk reagálni az ellenfél magas letámadására és visszajöttünk a meccsbe. A 73. percig kiegyenlített játék zajlott, kapufát lőttünk, ziccereket hibáztunk, végül az előző mérkőzésekhez hasonlóan az ellenfél térfelén történő labdavesztéseket követően kevésbé működtek az átmenetek, a visszatámadások, a labdavonala mögé zárások lassan valósultak meg, így az utolsó hét percben kontrákból az ellenfél könyörtelenül kihasználta minden egyes helyzetét. Döntő szituációkban mi hibáztunk, nem tudtuk gólra váltani az adódó lehetőségeinket. A középpályás védekezésünkön még mindig csiszolni kell, de nem tudom elmarasztalni a gyerekeket a mai mérkőzésen, jó felfogásban fociztak!