Látványos szezonzáró

A CISE Zárófesztivál keretein belül remek hangulatú évzárót tartott klubunk UP-szekciója. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki részt vett a szezont búcsúztató eseményen.

A rendezvény első felében a Körzetközpontok közötti U11-es Bozsik-torna került megrendezésre, melyet Gyarmati András, a CISE KK szakmai vezetője nyitott meg. A mérkőzéseknek prominens szemlélői is voltak. Ugyanis a helyszínen tekintette meg a találkozókat: dr. Barczi Róbert, az MLSZ sportigazgatója, Szentes Lázár a Várda Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója, Németh Károly, a Bozsik József Labdarúgó Akadémia szakmai vezetője, valamint Szénay Péter, felnőtt csapatunk korábbi szakmai vezetője, aki most a Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) edzőképzéséért felelős.

A KK torna után Belicza János, klubigazgató felvezetésével került megnyitásra a Zárófesztivál második része. Elsőként városunk polgármestere, Oláh Krisztián tartott egy rövid köszöntő beszédet, majd Stumpf Attila, járási hivatalvezető, utána Nagy Gábor, a CISE elnöke és Králik Péter, a Kisvárda Master Good NB I-es felnőtt csapatának tagja is felszólalt. A felszólalók sorát Gyarmati András zárta, aki értékelte a szezont, valamit megköszönte a szülőknek és a játékosoknak az egész szezon során nyújtott áldozatos munkájukat, a következő szezon felkészülésének kezdetéig pedig mindenkinek jó pihenést kívánt. A több színes programmal egybekötött évzárón természetesen részt vettek a szülők is, akikkel a múltról, a jelenről és a jövőről is beszélgettek klubunk vezetői. A hangulatos rendezvényen a klub utánpótlás játékosai egy szép CISE-s polót kaptak ajándékba, a legjobbakat és a korosztályok edzőit külön serleggel is díjazták.

Borítófotó: Orehovszky Gyula