Rangos tornán szerepelt U11-es csapatunk

Csáki Tamás tanítványai egy rangos nyírbátori tornán mérettették meg magukat a héten.

Gőzerővel zajlik a munka utánpótlás-csapataink háza táján. U11-es korosztályunk Csáki Tamás személyében új edzővel kezdte a felkészülést, akik a héten éles helyzetben is megmutathatták tudásukat, fiataljaink ugyanis a Bátor Talent Kupa elnevezésű nyírbátori tornán vettek részt. A tizenhét csapatot felvonultató viadalon olyan nagy múltú csapatok szerepeltek, mint a Ferencváros, a CFR Kolozsvár, vagy épp a Debrecen.

Csapatunk az „A” jelű hatosban kapott helyet, ahol a Debreceni Olasz Focisuli mellett a Kolozsvár, a Várda LA, a Hajdúszoboszló és a Mátészalka volt az ellenfél. A számunkra csoprtrangadót a Mátészalka ellen vívtuk, a ki-ki mérkőzésen, mind a két gárda előtt adódtak lehetőségek, melyek közül egyet-egyet sikerült értékesíteni, így döntetlennel zárult az ütközet.

A szerdai csoportmérkőzések után csütörtökön Csáki Tamás legénysége az úgynevezett Europe Cup ágon folytatta a mérkőzések sorát, ahol végül a negyedik helyet érték el. Ezen ág legjobb kapusa Nagy Bálint lett, aki a különdíjat a korábbi NB I-es hálóőr cigándi ikontól: Nagy Gábortól vehette át. A CISE Halhatatlanok klubjának tagja a Ferencváros öregfiúk-csapatával vett részt egy gálamérkőzésen a szabolcsi városban. A nívós tornát végül a Debreceni LA nyerte, megelőzve a Ferencvárost.

Csapatunk tagjai: Bojti Milán, Kassai Bálint, Kanócz Leó, Márta Kristóf, Varga Dániel, Zuti István, Rendes József, Gyimesi Benedek, Zubik Tibor, Nagy Bálint, Bódvai Bálint, Havrilla Flórián

Edző: Csáki Tamás

A két cigándi Nagy a díjátadón
A két cigándi Nagy a díjátadón