Az idei első Bozsik-fesztivált rendeztük

Bár a nyár véget ért, a Bozsik-programban még csak most kezdődött el a fesztiválszezon. Az U7-es és U9-es korosztályok ma a cigándi edzőközpontban találkoztak először.

Szeptember 25-én a legkisebb korosztályok is pályára léphettek a Bozsik-fesztivál keretei között. Tizenkét egyesület ifjú labdarúgópalántája játszott nagy elszántsággal, odaadással és nagyon ügyesen vasárnap délelőtt. A Cigánd SE csapatain kívül a Demecser, Dombrád, Dögé, Gyulaháza, Kisvárda, Mándok, Nyírkarász, Pap, Pátroha, Tuzsér és a Záhony együttesei vettek részt. Így összesen a két korosztályban több mint 130 gyerek rúgta egyszerre a labdát, a hét, illetve kilenc pályán. Az U7-es korosztály számára mérkőzésjátékok és ún. FuNino pálya (4 kapu, 3:3 elleni játék) lett kialakítva, míg az U9-eseknek ügyességi pálya és több mérkőzésjáték. Nagyszerű, örömteli, ötletes játékkal rukkoltak elő a gyerekek, miközben önfeledten játszottak és jól érezték magukat, valamint kipróbálhatták hogyan játszhatnak más csapatok ellen. A fesztivál zárása alkalmával minden egyes játékos átvehette a jól megérdemelt Bozsik-oklevelét és csokiját.

A rendezvény nem jöhetett volna létre sok önkéntes, és az edzők szorgalmas munkája nélkül. Köszönet mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez valamilyen formában.