U9, U10, U11: Putnokon jártak csapataink

Bozsikos csapataink szombaton a Sajóvölgye Focisuli meghívásának eleget téve, tehetségközponti régiós tornán szerepeltek.

A házigazdákon kívül még a Salgótarján BTC és a Nyíregyháza Spartacus vettek részt ezen a kiemelt rendezvényen. A körmérkőzések formájában lebonyolított tornán hat mérkőzést játszottak csapataink. A gyerekek önfeledt és felszabadult játékot nyújtottak, mindemellett a remek egyéni- és csapat teljesítményen túl kellemesen elfáradtak a nap végére.

Edzői értékelések

Csáki Tamás, U11: – Szeretném megköszönni a Sajóvölgye Focisuli meghívását erre a kiemelt régiós tornára! Összességében pozitívan tudom értékelni a hat mérkőzésen látottakat. Az ellenfél nyomása alatt rengeteg labdát tudtunk kihozni, amelyekből hatékonyan tudtunk támadásokat felépíteni. Több olyan időszak volt a mérkőzéseken belül, amikor domináltunk, valamint a labdavesztéseket követően sokszor azonnal vissza tudtuk szerezni a labdát. A korosztályra jellemző játékfelfogás a gyakorlatban is maximálisan megvalósult a csapat tagjainál. A gyerekek nagy része átlagon felüli teljesített, amiért minden elismerés megilleti őket!

Nagy Dávid, U10: – A házigazda és az SBTC csapatának méltó ellenfelei voltunk, egyes játék részekben a mi akaratunk érvényesült. A Nyíregyháza kiemelkedett a mezőnyből, de igyekeztünk megnehezíteni az ő dolgukat is. Mindenki nagyon küzdött, a tudása legjavát adta! A torna nagyszerűen szolgálta a gyerekek fejlődését. Köszönjük a meghívást!

Tordai Ivett, U9: – Örülök az ilyen meghívásos tornáknak, igazi kihívás számunkra, mindig tanulunk belőle. Látjuk hol is állunk és milyen szintet kell elérnünk. Sajnos a betegségek miatt kevesen tudtunk szerepelni, ám maroknyi csapatunk szépen helytállt. Igaz elfáradtunk a végére, de büszke vagyok a fiúkra! Dolgozunk tovább lelkesen!