Hajszálon múlt az első győzelem

U16-os leánycsapatunk szombaton az Ózd együttesét fogadta. Dócs Károly gárdája kétgólos hátrányba került az első félidőben, de a második játékrészben sikerült megfordítaniuk az állást. Végül azonban egy utolsó előtti perces büntető kipattanójával egalizáltak a vendégek, így elmaradt az első győzelem.

MLSZ REGIONÁLIS LEÁNY U16 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

CIGÁND SE–ÓZD VSE 3–3 (0–2)

Cigánd, Edzőközpont. Vezette: Pásztor G.

CIGÁND: Vadas-Nagy E. – Jóni M., Kiss B. Rontó, Benedek, Bódi, Tompa, Rozsák, Jónás. Csereként pályára léptek: Gál J., Ördög, Sipos Flóra, Sipos Frida, Balogh Dzs.  Edző: Dócs Károly

Gólszerzőink: Kiss B., Rontó, Tompa

Dócs Károly: – Az első félidőben a vendégcsapat sorra alakította ki a helyzeteit, amelyből kettőt sikerült is gólra váltaniuk. Ebben a játékrészben közünk nem volt a játékhoz, ilyen gyengén és motiválatlanul futballozni még nem láttam a társaságot. A szünetben nagyon erős fejmosást kaptak a lányok, amely sikeres volt, mivel a második játékrészt már mi uraltuk, sikerült is megfordítanunk az állást, de a lefújás előtt egy perccel kaptak a vendégek egy büntetőt, amit ugyan a kapufára rúgtak, de a kipattanóból sikerült egalizálniuk. Sajnos még a szerencse sem volt velünk, így döntetlennel zártuk a meccset. A második félidei teljesítmény nagyon rendben volt, le a kalappal a lányok előtt, ha így játszottunk volna az elejétől, akkor talán a győzelem sem marad el.