Felemás eredmények

MLSZ REGIONÁLIS U19 KELET FELSŐHÁZ, 9. FORDULÓ

CIGÁND SE–SAJÓVÖLGYE FOCISULI 0–1 (0–0)

Cigánd, Edzőközpont. Vezette: Tóth J.

Vachter Tamás: – Szervezetten játszó ellenfél ellen egy elkerülhető góllal maradtunk alul. Lelkesen játszottunk, de sajnos a szerencse nem állt mellénk, ziccereink nekünk voltak, amit nem tudtunk értékesíteni. Dolgozunk tovább! Csapategység, tisztelet, alázat, becsület!

 

MLSZ REGIONÁLIS U17 KELET FELSŐHÁZ, 9. FORDULÓ

CIGÁND SE–GYÖNGYÖSI AK 3–2 (2–1)

Cigánd, Edzőközpont. Vezette: Tóth J.

Gólszerzőink: Gégény (2), Jámbor

Vachter Tamás: – Rossz időjárási körülmények között játszottunk egy jó és egységes csapat ellen. Az első félidőben több lehetőségünk is volt, ezekből kettőt gólra is váltottunk. A második játékrész elejét megnyomta a vendégcsapat és egyenlítettek. A véghajrában azonban sikerült értékesíteni egy helyzetet, így győztesen hagytuk el a pályát. Tettünk érte és megérdemeltük a három pontot! Csapategység, tisztelet, alázat, becsület!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 KELET FELSŐHÁZ, 5. FORDULÓ

BALMAZÚJVÁROSI FC–CIGÁND SE 3–3 (1–2)

Balmazújváros, Utánpótlás Központ. Vezette: Hajdu P.

Gólszerzőink: Karászi, László Á., Ivánkó F.

Vicickó László: – A mérkőzés összképe alapján két pontot Balmazújvárosban hagytunk. Már az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, mert jól játszottunk, de sajnos kimaradtak a helyzeteink, amelyek megbosszulták magukat a második játékrészben. Semmi gond, tanulnunk kell a hibáinkból, hogy a következő meccsen eredményesek legyünk. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U15 KELET FELSŐHÁZ, 1. FORDULÓ

KAZINCBARCIKAI SC–CIGÁND SE 0–1 (0–1)

Kazincbarcika, Pete András Stadion. Vezette: Jakab Gy.

Gólszerző: Szűcs N.

Vicickó László: – Gratulálok a fiúknak, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A rossz időjárás mellett több sérült és beteg játékos hátráltatta a csapatot, de aki itt volt az becsülettel küzdött és hajtott a győzelemért. Mindkét félidőben több lehetőségünk volt a gólszerzésre, melyekből egyet egy pontrúgás után sikerült értékesítenünk, ezzel megnyertük a mérkőzést és elhoztuk mind a három pontot a lelkesen játszó Kazincbarcika otthonából. Sok sikert kívánunk nekik! Gratulálok még egyszer a fiúknak, csak így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 17. FORDULÓ

DEBRECENI SI–CIGÁND SE 4–2 (1–0, 1–2, 3–2)

Debrecen, Oláh Gábor utcai Stadion. Vezette: Czibere

Gólszerzőink: Káló, Ivánkó M.

Gönczi Zoltán: – Minden héten ilyen mérkőzésekre lenne szükségünk, hogy fejlődni tudjunk. Egy jó csapat otthonába látogattunk, akikkel ősszel is egy kiélezett jó mérkőzést játszottunk. Sajnálom, hogy a játékvezető „nem tudott felnőni” a feladathoz. Mindkét csapat kárára nagyon sokat tévedett, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Fordulatos, izgalmas összecsapás volt amiből most a DSI jött ki jobban. Érződött a fiúkon, hogy hat nap alatt a harmadik mérkőzésüket játszották. Fejben picit tompábbak voltunk és olyan hibákat vétettünk amiket frissebb állapotban nem szoktunk hozni és emiatt is végződött így a mérkőzés. Ez természetesen nem veszi el a DSI érdemét, szerintem az egyik leggyorsabb focit játsszák a csoportban. Mindezek ellenére büszke vagyok a fiúkra, nagyot küzdöttek és az utolsó pillanatig mentek a jó eredményért. A héten próbálunk frissülni és hétvégén javítani.

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 17. FORDULÓ

DEBRECENI SI–CIGÁND SE 1–3 (0–0, 0–0, 0–2)

Debrecen, Oláh Gábor utcai Stadion. Vezette: Czibere

Gólszerzőink: Kropuch, Kassai, Kállai