Vezetőedzői várakozások

Bereczky Bence, a Monostorpályi SE vezetőedzője: Tudjuk, hogy ellenfelünk jó csapat, rutinos, kiváló képességű játékosok alkotják, nem hiába nyerték meg simán a bajnokságot. Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, viszont tudom, hogy benne van a csapatomban a meglepetés. Teher nélkül, felszabadultan játszhatunk, mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, és olyan eredményt érjünk el, amely bizakodásra adhat okot a visszavágó előtt. Remek hangulat várható, szeretnénk kiszolgálni szépszámú, lelkes szurkolótáborunkat.

Paulik István, a Cigánd SE vezetőedzője: Egy cél lebeg előttünk, hogy sikeresen vívjuk meg a párharcot és lépjünk feljebb egy osztályt! Ez volt tavaly nyáron a célkitűzés a vezetők részéről, és ezért vállaltam, vállaltuk a munkát. Az első felvonás sikerült, megnyertük a bajnokságot, de most jön a két legfontosabb mérkőzésünk, amit Monostorpályi ellen kell először idegenben majd hazai pályán sikeresen megvívnunk. Felkészültünk, de nagyon fontos lesz, hogy maximálisan koncentráltak legyünk, és a lehető legjobb eredményt érjük el az első mérkőzésen.

Osztályozó 1. mérkőzés: 2023. június 4. (vasárnap), 17.30 Monostorpályi SE – Cigánd SE, Monostorpályi, Vágó András sportpálya