Szurkolói információk a Monostorpályi elleni mérkőzésre

Várunk minden CISE-drukkert vasárnap a Városi Stadionba! Jegyértékesítés, kedvezmény, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé – minden részlet egy helyen!

NB III-AS OSZTÁLYOZÓ, 2. MÉRKŐZÉS

CIGÁND SE-MONOSTORPÁLYI SE

CIGÁND, VÁROSI STADION

2023. JÚNIUS 11., 17:00

Jegyinformáció:

  • Belépő: 700 Ft
  • 6 éves kor alatt a mérkőzés ingyen megtekinthető.
  • A Cigánd SE utánpótlás játékosai is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, amennyiben Cigánd SE felszerelésben érkeznek.

Jegyértékesítés:

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a gyorsabb beléptetés érdekében, egyesületünk három helyszínen elővételben is árusít belépőjegyeket.
A következő helyszíneken vásárolhatják meg elővételben a belépőket:
𝐂𝐢𝐠𝗮́𝐧𝐝, Városi Stadion klubház, Fő utca 47/a., Szurominé Kertész Réka 9:00-15:00 óráig
𝐊𝐢𝐬𝐯𝗮́𝐫𝐝𝐚, Várkert Söröző, Vár utca 33., Czinke Sándor 9:00-21:00 óráig
𝐒𝗮́𝐫𝐨𝐬𝐩𝐚𝐭𝐚𝐤, SUSI irodaház, Arany János utca 30., Majoros Tamás 9:00-15:00 óráig
A meccs napján 16 órától a beléptetés négy kapun történik:
1. – VIP
2. – HAZAI
3. – MOZGÁSKORLÁTOZOTT
4. – VENDÉG
Megkérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, legalább fél órával a mérkőzés kezdete előtt, és belépéskor a számára megfelelő kaput használja, ahová a jegye szól.

A jegypénztárak a mérkőzés kezdete előtt 1,5 órával nyitnak. A hazai szurkolók az öltöző pénztárablakánál válthatnak jegyet és a jegypénztárhoz közeli bejáraton léphetnek be a létesítménybe.A vendégszurkolók a vendég szektor bejáratánál válthatnak jegyet és léphetnek be a létesítménybe. A tiszteletjegyek a Hazai pénztárban vehetők át! A bérlettel rendelkezők, a mozgáskorlátozottak, és a sajtó munkatársai a középső bejáraton juthatnak be a stadion területére (régi főbejárat).

A VIP vendégeink a VIP bejáraton keresztül közlekedhetnek, előzetesen rendszám leadásával parkolhatnak.

Parkolás:

A vendég és hazai szurkolók a Cigánd Városi Szabadidő Központ, a Vasút utcai Sporttelep, a Piac, a Vállalkozói Inkubátorház és a Dr. Ablonczy Pál Egészségügyi Központ parkolóit használhatják és onnan gyalogosan közelíthetik meg a bejáratokat.

A létesítmény előtt a Fő utcán a parkolókat kizárólag a játékosokat szállító járművek, a szakmai stáb, a sajtó munkatársai, a szervezők és a VIP vendégek vehetik igénybe. Megkérünk minden gépjárművel érkezőt, hogy ügyeljenek a KRESZ szabályaira, rendelkezéseire és annak megfelelően parkoljanak.

Dohányzás:

A létesítmény egész területén, beleértve a lelátókat is DOHÁNYOZNI TILOS! Dohányozni csak az erre kijelölt helyen lehet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sportlétesítmény résztvevője a belépésre szolgáló igazolás átvételével elfogadja, hogy a szervező által a hivatalos honlapján, valamint a sportlétesítmény pénztárainál és beléptető pontjainál kifüggesztett Pályarendszabályokat betartja. Tudomásul veszi, hogy a sportrendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A Stadionban egy-egy büfé fog működni, a hazai és a vendégszektornál. Az esetleges feltorlódás esetén megkérünk mindenkit, hogy türelmesek legyenek egymással szemben.
Köszönjük megértésüket!