Négy érkező

Még a felkészülés kezdetén van csapatunk, de az elmúlt szezonban is NB III-ban szereplő egyesületek háromhetes fórban vannak hozzánk képest, ezért a szűkös idő miatt gyorsan a keret formálásába kellett kezdeni.

A héten már négy játékos csatlakozott együttesünkhöz, de a későbbiekben további bejelentések várhatók.

Hunyadi Bence régi ismerősünk, hiszen a 20 éves játékos Cigándon nevelkedett. Természetesen követtük a nyíregyházi pályafutását, és már a tavalyi szezon előtt szó volt róla, hogy hat év után visszaigazol hozzánk, de az iskola miatt még egy évet maradt a Szparinál. Most azonban megérett a váltás, és a 6-os, 8-as poszton bevethető játékos az idén újra cigándi mezbe öltözik.

Fenyőfalvi Csaba is korábbi célpontunk volt. A 25 éves fiatalember a felnőtt fociba való lépése óta végig NB III-ban játszott, és meghatározó játékosa volt mindig adott csapatának. A védekező középpályás Hajdúszoboszlóról érkezik hozzánk.

Tomola Patrik személyében – az elmúlt szezonokban számunkra ritka – ballábas játékost igazoltunk, akinek karrierje egyértelműen felfelé ível. Ő sem ismeretlen számunkra, mert a 21 éves DVSC-nevelésű középpályást is figyelemmel kísértük az elmúlt években. Patrik a 2022/23-as szezonban az NB III-as Tiszafüred meghatározó embere volt.

Misák Sándor 22 éves védekező középpályás, aki Karcagról csatlakozik hozzánk. A kárpátaljai magyar fiú a „tipikus zongaracipelő” játékos mintapéldája, végig robotolja a meccseket. Fontos láncszeme lehet csapatunknak.