Dobj egy plüsst! – Az éven is megrendezi jótékonysági akcióját a Cigánd SE

A Cigánd Sportegyesület és az Ultras Darazsak szurkolói csoport ebben a szezonban is meghirdeti a „Dobj egy plüsst!” akciót.

Arra biztatjuk sportbarátainkat, hogy az augusztus 13-i, Cigánd SE–Debreceni VSC II NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzésre kilátogató szurkolók vigyenek magukkal egy-egy plüssjátékot, amelyet a mérkőzés félidejében a pályára dobhatnak. A szünetben összegyűlt plüssfigurákat a Bodrogköz Kincsei Bölcsődének ajánljuk fel.
Kérjük szurkolóinkat, hogy az augusztus 13-i hazai találkozóra mindenki plüssjátékokkal érkezzen, melyekkel terítsük be a játékterét!
A plüssjátékok dobálásának nagy hagyománya van, ám amíg korábban főként a jégkorong mérkőzések alkalmával tartottak ilyen jótékonysági-akciót, addig mára már egyre több labdarúgó-, kézilabda és kosárlabda mérkőzésen is gyűjtik ilyen módon a játékokat. Kezdeményezésünk minden évben nagy sikert arat.
Akinek esetleg van otthon bármiféle megunt, de még jó minőségű játéka, plüssállata, könyve, vagy esetleg kinőtt ruhája, és szeretne örömet okozni a cigándi bölcsis gyerekeknek ezzel, az csatlakozzon a jótékonysági akcióhoz! Amennyiben szeretnének segíteni, de a mérkőzés napján nem tudnak eljönni, megtehetik bármikor a Cigánd SE székházában. Keressék Szurominé Kertész Rékát.
Köszönjük mindenkinek a segítségeket!