Szurkolói információk a Zalaegerszeg elleni kupamérkőzésre

Várunk minden CISE-drukkert szombaton a Városi Stadionba! Jegyértékesítés, kedvezmény, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé – minden részlet egy helyen!

MOL MAGYAR KUPA, 3. FORDULÓ
CIGÁND SE–ZALAEGERSZEGI TE FC
CIGÁND, VÁROSI STADION
2023. SZEPTEMBER 16., 15:00

Jegyinformáció:

  • Belépő: 1000 Ft
  • 6 éves kor alatt a mérkőzés ingyen megtekinthető.
  • A Cigánd SE utánpótlás játékosai is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, amennyiben Cigánd SE felszerelésben érkeznek.

Jegyértékesítés:

A nagy érdeklődésre való tekintettel és a gyorsabb beléptetés érdekében, egyesületünk három helyszínen elővételben is árusít belépőjegyeket.
A következő helyszíneken vásárolhatják meg elővételben a belépőket:
𝐂𝐢𝐠𝗮́𝐧𝐝, Városi Stadion klubház, Fő utca 47/a., Tóth István 9:00-15:00 óráig
𝐊𝐢𝐬𝐯𝗮́𝐫𝐝𝐚, Várkert Söröző, Vár utca 33., Czinke Sándor 9:00-21:00 óráig
𝐒𝗮́𝐫𝐨𝐬𝐩𝐚𝐭𝐚𝐤, SUSI irodaház, Arany János utca 30., Majoros Tamás 9:00-15:00 óráig
A meccs napján 14 órától a beléptetés négy kapun történik:
1. – VIP
2. – HAZAI
3. – MOZGÁSKORLÁTOZOTT
4. – VENDÉG
Megkérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, legalább fél órával a mérkőzés kezdete előtt, és belépéskor a számára megfelelő kaput használja, ahová a jegye szól.

A jegypénztárak a mérkőzés kezdete előtt 1,5 órával nyitnak. A hazai szurkolók az öltöző pénztárablakánál válthatnak jegyet és a jegypénztárhoz közeli bejáraton léphetnek be a létesítménybe.A vendégszurkolók a vendég szektor bejáratánál válthatnak jegyet és léphetnek be a létesítménybe. A tiszteletjegyek a Hazai pénztárban vehetők át! A bérlettel rendelkezők, a mozgáskorlátozottak, és a sajtó munkatársai a középső bejáraton juthatnak be a stadion területére (régi főbejárat).

A VIP vendégeink a VIP bejáraton keresztül közlekedhetnek, előzetesen rendszám leadásával parkolhatnak.

Parkolás:

A vendég és hazai szurkolók a Cigánd Városi Szabadidő Központ, a Vasút utcai Sporttelep, a Piac, a Vállalkozói Inkubátorház és a Dr. Ablonczy Pál Egészségügyi Központ parkolóit használhatják és onnan gyalogosan közelíthetik meg a bejáratokat.

A létesítmény előtt a Fő utcán a parkolókat kizárólag a játékosokat szállító járművek, a szakmai stáb, a sajtó munkatársai, a szervezők és a VIP vendégek vehetik igénybe. Megkérünk minden gépjárművel érkezőt, hogy ügyeljenek a KRESZ szabályaira, rendelkezéseire és annak megfelelően parkoljanak.

Dohányzás:

A létesítmény egész területén, beleértve a lelátókat is DOHÁNYOZNI TILOS! Dohányozni csak az erre kijelölt helyen lehet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sportlétesítmény résztvevője a belépésre szolgáló igazolás átvételével elfogadja, hogy a szervező által a hivatalos honlapján, valamint a sportlétesítmény pénztárainál és beléptető pontjainál kifüggesztett Pályarendszabályokat betartja. Tudomásul veszi, hogy a sportrendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A kupamérkőzés előtt és alatt is izgalmas programokkal várunk mindenkit:
– sportsarok gyerekeknek
– teqball
– óriás sakk
– utánpótlás bemutató mérkőzés
– büfé, zene
– a szünetben: 11-es rúgó verseny
Foglalás: ciseig1998@gmail.com / +36704504260