Utánpótlás eredmények (EDZŐI NYILATKOZATOKKAL)

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ:

Cigánd SE–GFSE Oros 2–1 (1–0)

Vicickó László, edző: – Úgy érzem a fiúk megérdemlik a gratulációt, a mai mérkőzésen nyújtott teljesítményükért. A megszokotthoz képest más szerkezetben játszottunk, ez látszott a játékunkon, de megoldottuk a helyzetet. Vezettünk, többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez nem sikerült, így a végén izgulni kellett. A múlt heti kisiklást kijavítottuk, és úgy érzem ma egy csapatként működtünk együtt. Gratulálok a fiúknak, így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Cigánd SE–BTE Felsőzsolca 1–3 (1–1)

Márta Zoltán, edző: – Jól kezdtük a mérkőzést, mi birtokoltuk többet a labdát és számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ezek sorra kimaradtak. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, sokszor kerültünk az ellenfél védelme mögé, de a befejezéseknél pontatlanak voltunk, az ellenfél viszont kihasználta a hibáinkat. Egy jó csapat ellen a szezon legjobb játékát nyújtottuk, de ez kevés volt a sikerhez. Nem csüggedünk, mert folyamatosan fejlődünk és ez a legfontosabb. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:

Berettyóújfalui SE–Cigánd SE 2–8 (1–0, 1–2, 1–4)

Paronai Tamás, edző: – Az első negyedben rosszul játszottunk, kicsit úgy érzem félvállról vettük a mérkőzést. Cseréinknek köszönhetően a második elején gyorsan fordítottunk, ami megnyugtatta a csapatot és a folytatásban csak a különbség volt kérdéses. A hibák mellett, voltak olyan megoldások, amiket sokszor átbeszéltünk edzés és mérkőzés előtt is, és ma végre viszont láttam azokat! Visszavárunk Tibike!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:

Berettyóújfalui SE–Cigánd SE 2–2 (0–0, 1–0, 1–1)

Kertész Milán, edző: – A mérkőzés első negyedét álmosan kezdtük, viszont a maradék három játékrészben domináltunk és tetszetősen, önbizalommal telve játszottunk. Nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfélre, letámadásainkból többször labdát szereztünk az ellenfél térfelén, valamint az előző meccseinkhez képest a jobban feltudtunk készülni a labdavesztéseinket követő kontratámadásra. Hiányérzetem a támadásbefejezésekkel kapcsolatban van, amelyeket a jövőben törekszünk nagyobb százalékban kihasználni. Dicséret illeti a csapat minden tagját a mutatott játék és a fegyelmezett hozzáállás miatt!

 

MLSZ REGIONÁLIS LEÁNY U16, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Cigánd SE–Mezőkövesd Zsóry FC 4–4 (2–3)