Bozsikos-korosztályaink is aktívak voltak az elmúlt hétvégén

RÉGIÓS KÖRZETKÖZPONTI TORNA U11, TARPA:

Csáki Tamás, szakmai vezető: – A csepergős, igazi őszies időjárás ellenére nagyon jó mérkőzéseket sikerült játszani a régió U11-es körzetközpont csapatai ellen. 7 mérkőzést játszottunk különböző játékstílusú csapatok ellen, így nagyon hamar kellett alkalmazkodni és reagálni a mérkőzéseken, amelyet azt gondolom, jól megoldottunk. Önbizalommal telve, bátor támadófocit sikerült bemutatni a torna egésze alatt és úgy gondolom, ez a kezdeményező képesség megléte a jó játékossá válás kulcsát jelentheti! Gratulálok a gyerekeknek a tornán nyújtott magabiztos teljesítményükhöz és fegyelmezettségükhöz!

EDZŐMÉRKŐZÉS U10:

Cigánd SE–Vásárosnamény U11 4×20 perc

Gönczi Zoltán, megbízott edző: – Az elmúlt szombaton a Vásárosnamény csapatát láttuk vendégül. Egy ügyes és focizni akaró csapat ellen léptünk pályára, melynek kifejezetten örültem. Az ilyen összecsapásokon fogunk tudni fejlődni és meccsrutint szerezni. A meccs első felében kifejezettem jól játszottunk, a letámadásaink egész jól működtek, sok labdát tudtunk szerezni az ellenfél térfelén. Sok helyzetet alakítottunk ki és mindenki bátran ügyesen játszott. A mérkőzés második fele már picit gyengébbre sikerült. Ez talán annak volt köszönhető, hogy a reggeli hűvös idő után hirtelen a kijavult az idő és ezt még fokozta a műfű. Ami még pozitívum, hogy kapus hiányában a fiúk bátran vállalkoztak a kapus posztra és ott is megmutatták páran mire képesek! Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal mindenki hozta a tőle elvárhatót!

Mokri Róbert, Vásárosnamény U11 edző: – Már előre izgatottan vártuk a mérkőzést Cigándon, hisz tudtuk hogy egy erős csapattal állunk szemben! Talán ennek is tudható be, hogy az meccs elején elég sok hibát követtünk el és nem igazán találtuk a helyünket. Ahogy telt az idő, egyre felszabadultabbak lettünk, mert éreztük a csapatszellemet ami bizalmat adott, ennek köszönhetően egy nagyon jó hangulatban eltelt mérkőzésen vehettünk részt. A mérkőzés végére egy kiegyenlített eredményt sikerült elérnünk. Szeretettel várjuk vissza a cigándi csapatot, hogy viszonozhassuk a szíves fogadtatást!

RÉGIÓS KÖRZETKÖZPONTI TORNA U9, NYÍRBÁTOR:
Csáki Tamás, szakmai vezető:  – A tornán 4×20 percen keresztül igyekeztünk támadólag fellépni, ami sok erőt és energiát kivett a gyerekekből. Nagyon sok jó döntést hoztak a különböző játékhelyzetekben, amelyeket bátran igyekeztek megvalósítani a mérkőzéseken. Jó ellenfelek ellen jó iramú meccseket tudtak játszani, amelyek biztos vagyok benne, hogy a játékosok fejlődését szolgálták. Érzésem szerint felszabadultan fociztak a gyerekek, élvezve a pályán töltött perceket!