U14-es csapatunk (is) lemosta a Sényőt

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Tiszavasvári SE–Cigánd SE 1–3 (0–2)

 

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Karcagi SE–Cigánd SE 1–0 (1–0)

Vicickó László, edző: – A mérkőzésen a jobban akaró csapat nyert. 80 percet játszottunk emberelőnyben, de mezőnyben ez nem látszott. Enerváltak voltunk, nem láttam a tüzet a csapatban, nagyon sok labdát és párharcot elveszítettünk. A támadójátékunkat pedig nem tudom értékelni, az ilyen mérkőzéseken lehetne fejlődni. Addig, amíg a csapat nem egyfelé húz, ilyen eredmények fognak születni.

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:

Sényő-Carnifex FC–Cigánd SE 0–11 (0–8)

Márta Zoltán, edző: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, és az első félidőben sok gólt szereztünk. Az új játékrendszerünknek köszönhetően a védekezésünk és a támadójátékunk egyensúlyba került, többet birtokoltuk a labdát az ellenfelünknél. Tetszetős támadásokból szép gólokat szereztünk, és sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. A csapatszellem példaértékű, gratulálok a sportszerű ellenfélnek, valamint a csapatom minden egyes tagjának!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ:

Cigánd SE–Tarpa SC 2–0 (0–0, 0–0, 1–0)

Paronai Tamás, edző: – Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, de a helyzetek futószalagon maradtak ki. Szünetekben türelemre intettem a játékosaimat, hiszen látszott, hogy a vendégek minden erejét felemésztette a védekezés. Ahogy fogyott az idő, úgy lett egyre kapkodóbb a játékunk. Persze az ilyen meccsekben benne van, hogy az ellenfél kevés helyzetéből egyet értékesít, de ma szerencsére nem így történt és megérdemelt győzelmet arattunk.

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 7. FORDULÓ:

Cigánd SE–Tarpa SC 3–1 (1–0, 1–1, 2–1)

Kertész Milán, edző: – Jól kezdtük a mérkőzést. Az első perctől irányítottunk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Szép, tetszetős támadásokat vezettünk, amelyek egy részét sikerült csak gólra váltani. Szeretném kiemelni két, egy évvel fiatalabb kapusunkat, akik védéseikkel és lábbal való játékukkal hozzá tudtak tenni a csapat teljesítményéhez. Minden dicséret megilleti a fiúkat! Gratulálok nekik, csak így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS LEÁNY U16, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:

FC Hatvan–Cigánd SE 11–0 (4–0)