Utánpótlás eredmények (EDZŐI NYILATKOZATOKKAL)

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Debreceni Sportcentrum–Cigánd SE 1–1 (0–0)

 

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Borsod Sport Klub–Cigánd SE 1–7 (1–4)

Vicickó László, edző: – A rossz időjárási körülmények ellenére megfelelő volt a fiúk hozzáállása a mérkőzésen. A győzelmünk megérdemelt volt. A meccs elején akadt egy kisebb nehézség, de azt orvosoltuk és a továbbiakban a mi akaratunk érvényesült. A helyzetkihasználásunk úgy érzem lehetett volna jobb is, a kapu előtt jobban kell koncentrálni és fegyelmezetnek kell lenni. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:

Cigánd SE–Tállya-Encs 3–1 (0–1)

Márta Zoltán, edző: – Azt kaptam a mérkőzéstől, amit előzetesen vártam. Küzdelmes volt, sok helyzetet sikerült kialakítani, amelyek egy részét gólra váltottuk. A csapatvédekezésünk rendben volt, minden egyes játékosom akarta a győzelmet, melyet sikerült megszerezni. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:

Cigánd SE–Nyíradony VVTK 2–1 (0–0, 1–0, 1–0)

Paronai Tamás, edző: – Az első két negyedben jól és szemre is tetszetősen játszottunk, de a rengeteg ziccerből és lövésből csak egyszer sikerült betalálni. Mivel nem tudtuk lezárni a mérkőzést, így a vendégek egyre kezdeményezőbbek lettek és egy szép lövés után ki is egyenlítettek. Tartásunkat mutatja, hogy ezek után sem estünk össze, hanem hajtottunk a győzelemért, aminek meg is lett az eredménye. Több játékos is kiemelkedően játszott ma! Gratulálok minden játékosomnak!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:

Cigánd SE–Filo SE 3–5 (0–1, 1–1, 2–3)

Kertész Milán, edző: – Nem tudom elmarasztalni a játékosokat, hiszen a számszerű eredmény ellenére hétről hétre jó teljesítményt nyújtanak. Helyzeteinket csak kisebb arányban tudjuk kihasználni. Egyéni hibák, figyelmetlenségből adódó gólok természetesen vannak, ettől függetlenül a csapat fejlődik, ami biztató a jövőre nézve. Készülünk az utolsó bajnoki fordulóra!

 

SZ.-SZ.-B. VÁRMEGYEI LEÁNY U18, 7. FORDULÓ:

Cigánd SE–Pap SE 1–3 (1–1)