Folyamatos a létszámnövekedés a kézilabda korosztályainkban

Korábban tájékoztattuk a cigándi szimpatizánsokat, hogy a CISE leány kézilabdacsapata – története során először – lejátszotta, bajnoki rendszerben működő első mérkőzését.

Ez a részsiker sokak áldozatos munkájával jár. 2023. októberében kezdődött a toborzás, amikor az első alkalommal négy gyerekkel tudott edzeni a vezetőedző. Ezután Nagy Gábor CISE-elnök felvette a kapcsolatot a környékbeli iskolákkal és Ablonczyné Gyüre Henriettával karöltve elkezdték a toborzást.

Rengeteg gyerek jelent meg a foglalkozásokon, amiért nagyon hálásak vagyunk az iskolaigazgatóknak és a kapcsolattartó tanároknak. Jelenleg huszonkét lány jár a cigándi Szabadidőközpontba heti két alkalommal edzésekre, plusz mérkőzésekre. Öt iskolával vagyunk folyamatos kapcsolatban, ahonnan örömmel járnak hozzánk a kézilabdázni vágyók. Az utaztatást a Cigánd SE és a Nagyrozvágyi Önkormányzati buszai biztosítják. Jelenleg a cigándiak mellett járnak hozzánk Ricséről, Kisrozvágyról, Nagyrozvágyról, Bodroghalomból és Kisvárdáról. A karcsai iskolával sikerült együttműködési megállapodást kötni, tehát hamarosan onnan is érkeznek hozzánk a tehetséges lányok. Nemcsak gyerek, hanem edzői létszámban is gyarapodtunk, akik civil életben pedagógusok a Bodrogköz különböző iskoláiban. Továbbra is várunk minél több gyereket a CISE lány kézilabda korosztályos csapataiba! Célunk, hogy jövőre plusz egy csapatot (U11) indítsunk, és a labdarúgás modellre alapozva, felépítsük a kézilabda szakosztályunkat – tájékoztatta honlapunkat Nagy Gábor, a Cigánd SE elnöke.

CISE Leány U8
Edző: Buda Bence

CISE Leány U9
CISE Leány U10

Edző: Ablonczyné Gyüre Henrietta
Asszisztens edző: Molnár Vivien

Karcsa iskola – CISE
1-2. korcsoport
Edző: Balogh János