Három korosztályunk is budapesti tornán szerepelt

Kiemelt regionális U9, U10 és U11-es tornán vettek részt csapataink a Kelen SC Tehetségközpontnál, ahol minőségi ellenfelek ellen játszhattak.

A koránkelés és a hosszú út okozta fáradalmakat leküzdve kitartóan játszottak gyerekeink, akik újabb élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhattak a torna folyamán. A torna kitűnően szolgálta a gyerekek fejlődését, az érettebb játékossá való válásukat. Köszönjük a meghívást a Kelen SC Tehetségközpontnak, valamint köszönjük azoknak a támogatóinknak a segítségét, akik hozzájárultak a tornára való eljutáshoz!

Gönczi Zoltán, U11-es edző: – Az elmúlt hétvégén a Kelen SC meghívásának eleget téve Budapesten tehetségközponti tornán vettünk részt. Nehezen vettük fel a torna ritmusát, a megszokotthoz képest fáradtabban mozogtak a fiúk. Letámadásoknál nem értünk oda időben a labdás játékoshoz, emiatt könnyebben vezettek ellenfeleink támadásokat. Támadásban lassabban hoztunk döntéseket, ennek köszönhetően nehezebben jutottunk el az ellenfelek kapujáig. Az első mérkőzésen a félidő feléig jól tartottuk magunkat, utána egyre jobban fölénk kerekedett ellenfelünk és átvette a mérkőzés irányítását. A második mérkőzéstől már jobban mozogtunk, javult a teljesítményünk és több szép megmozdulást is láttunk a csapattól. A harmadik mérkőzésen már végig kiélezett csata zajlott és a szíve vitte előre a csapatot, ugyanakkor több szép helyzetet is kitudtunk dolgozni. A korai indulás rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, de ettől függetlenül pozitívan értékelem a tornát. Új környezetben új csapatok ellen léphettünk pályára és hasznos tapasztalatokat szereztünk a nap során, amelyeket a jövőben kamatoztatni tudunk. A fáradtság ellenére a fiúk küzdöttek a végsőkig és mindenki próbálta tudása legjavát adni. Szeretném megköszönni azoknak a személyeknek a támogatását, akik nélkül nem juthattunk volna el a tornára és nem gazdagodhattak volna ilyen élményekkel, tapasztalatokkal csapataink!

Fábián István, U10-es edző: – A vasárnapi napra meghívást kaptunk a Kelen SC Budapesti tehetségközpontba, ahol a gyerekek megmérettették magukat a Kelen SC, UTE, Ikarus BSE csapatai ellen. Mivel nemrég kerültem a csapathoz, ezért ez volt az első közös, hosszabb tornám a gyerekekkel. Nagyon izgatottan vártam hogyan fog alakulni nap, a gyerekek hogyan teljesítenek majd. Az első mérkőzés első félidejében nagyon jól tartottuk magunkat, a letámadásaink célt értek, sikerült helyzeteket kidolgoznunk, azonban a kapu előtt sokszor türelmetlenek voltunk, rossz döntéseket hoztunk, kimaradtak a ziccerek, azonban a második játékrészben egyre nagyobb nyomás helyeződött ránk és az ellenfélnek sikerült átvenni a mérkőzés irányítását. A második mérkőzésen egy minőségi és összeszedett csapat ellen léptünk pályára, de ennek ellenére is megpróbáltunk minden tőlük telhetőt megtenni, aminek helyenként meg is volt az eredmény és nagyon szép labdakihozatalokat láthattunk az ellenfél nagy nyomása ellenére is. A harmadik mérkőzésen már érződött a srácokon a kimerültség, azonban így is több szép megmozdulást is láttunk a csapattól. A hosszú út ellenére a csapat összességében  jól teljesített és a fiúk mindent megtettek, ami tőlük telhető volt. Fáradtak voltak a nap folyamán és ez érződött is a mérkőzéseken, ennek ellenére pozitívan értékelem a tornát, mivel minőségi csapatokkal játszhattunk és ez által hasznos tapasztalatokat gyűjthettünk, amiket a későbbiekben hasznosítani tudunk majd. A gyerekek nagyon élvezték a tornát, új embereket ismerhettek meg, sok élménnyel gazdagodtak a nap során. Külön köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik támogatásával ez a nap megvalósulhatott!

Tordai Ivett, U9-es edző: – Vasárnap Budapesten, a Kelen SC-nél vendégeskedtünk. három meccset játszottunk, melyek 2×15 percesek voltak a megszokott Bozsik szabályoknak megfelelően. A korai indulás és a hosszú utazás kicsit elvett a gyerekek erejéből, de a lelkesedés megmaradt. Továbbra is törekedtünk a kapustól elkezdett labdakihozatalokra, amiben természetesen voltak hibák és kaptunk gólokat könnyen elszórt labdákból. Labdabirtoklásban itt már gyorsabb gondolkodásra volt szükség, az üres területek felismerésére, illetve a jobb helyzetkihasználásra. Ilyen magasabb szintet képviselő csapatok ellen látszik meg igazán, hogy mely területeken kell fejlődnünk. Összességében a gyerekek nagyon élvezték az egész napot, igazi élmény volt számukra! Köszönjük a meghívást!