U10-es csapatunk edzőmeccsen fogadta a Vásárosnamény U11-es gárdáját

A kisebb korosztályokban rendszeresek a szezon közben is az egymás közötti edzőmérkőzések, ápolva ezzel a két klub közötti sportbarátságot.

Csáki Tamás, CISE KK szakmai vezető: – Edzőmérkőzést játszottunk a Vásárosnamény DSE csapatával, ahol a 4×20 perces negyedek a nagy melegben, műfüvön, igazi kihívást jelentett a gyerekek számára. A nyíradonyi KK tornát követően tökéletes alkalom volt arra, hogy a versenyhelyzetben előforduló leggyakoribb hibákra felhívjuk a figyelmet és kijavítsuk azokat. Ebben a korosztályban legjellemzőbb játékhelyzet megoldásokat, minimális taktikai követelményeket több ízben áttudtuk beszélni és hellyel-közzel jól is alkalmaztuk a gyakorlatban. A védekezőbb típusú játékosokat támadóbb felfogásban, a támadóbbakat pedig védekezőbb szerepkörben is volt alkalmunk játszatni. Összességében hasznosnak ítélem ezt a mérkőzést, köszönjük a Vásárosnaménynak, hogy eljöttek hozzánk!

Mokri Róbert, Vásárosnamény DSE edző: – Ezúton is szeretnénk megköszöni a Cigánd Sportegyesületnek, hogy szeretettel fogadtak és vendégül láttak minket. A mérkőzés elején kicsit megilletődötten játszottunk, de véleményem szerint miután feloldódtunk, már sikerült szép támadásokat vezetnünk. Sajnos ezt követően sok volt a pontatlanság, technikai hiba, sokszor nem mertük felvállalni az egy az egy-es szituációkat, de ebből is tanulunk és megyünk tovább. Külön szeretném kiemelni a 2015-ben született gyerekeket, akik az egész mérkőzésen helytálltak, nagyon élvezték a játékot és jól is teljesítettek!