Kiválóan teljesít újonc csapatunk

A bajnokság hajrájához érve remekül áll az NB III Északkeleti csoportjában felnőtt csapatunk!

Labdarúgóink 25 meccs alatt 50 pontot szereztek és a tabellán jelenleg a harmadik pozícióból várhatják a vasárnapi folytatást.

Az idény elején a biztos bennmaradás volt a cél az NB III-ban játékosaink számára, azonban a fiúk ezt egyelőre bőven túlteljesítik. Sőt a statisztikai adatok alapján a valaha volt eddigi legeredményesebb a mostani csapatunk, ami hatalmas eredmény egy újonc együttestől.

Ami a számokat illeti, 25 forduló alatt 14 győzelem, 8 döntetlen és 3 vereség áll csapatunk neve mellett. Ez idő alatt 44 gólt rúgott és 17-et kapott a Cigánd SE. A hazai (10 gy, 4 d, 0 v) mérlegünk tekintélyt parancsoló, hiszen még itthon nem kaptunk ki, de a vendégnek (4 gy, 4 d, 3 v) is pozítiv a mutatója. Ehhez hasonlót csak a Fogarasi Zoltán vezette 2015/16-os NB II-be feljutó együttesünk produkált. Annyi érdekességgel, hogy míg mostani csapatunk a legkevesebb gólt kapta eddig a szezonban az NB-s bajnokságokban, a „Fogarasi-félegárda a legtöbbet rúgta akkoriban ugyanezen kiírásokban.

A szezonból még öt mérkőzés van hátra. Vasárnap a DEAC vendégei leszünk 17 órától.

Roszel (9) és Popescu (20) háttal, kéz a kézben vezették az NB III Keleti csoport góllövőlistáját 25 forduló után a 2015/16-os kiírásban.