A CISE Zárófesztivállal véget ért a szezon

Pénteken a 2023/2024-es évad lezárására került sor a CISE családi nap és zárófesztivál keretein belül.

A rendezvényen a CISE labdarúgó-, kézilabda és úszó szakosztályának utánpótlás játékosai, valamint a Cigándi FC Kft. korosztályos labdarúgói, illetve hozzátartozói képviseltették magukat klubunk vezetőivel, edzőivel és támogatóival közösen.

A majd 500 fős rendezvényt egy óriás sor- és váltóverseny nyitotta meg, ahol a különböző szakosztályok játékosai, szülők, edzők, vezetők közösen versenyezve és játékos feladatokat végrehajtva döntöttek a bajnoki cím sorsáról. A váltóversenyen kb. 120 fő vett aktívan részt. Az óriás sor- és váltóversenyt beszédek, értékelések, elismerések, ajándékok és díjak átadása követték Belicza János klubigazgató konferálásában.

Beszédet mondott Cigánd Város polgármestere, Oláh Krisztián és a CISE elnöke, Nagy Gábor. A különböző szakosztályok legjobb játékosai, valamint edzői elismerésben részesültek, amely díjak átadásában Oláh Krisztián, Tóth István gazdasági vezető, Bacsó István, a CISE támogatója, Juhász János, Szomotor község polgármestere, a felnőtt csapat játékosai, Misák Sándor és Perehanec Zden, valamint az ETO FC Győr NB1-es női csapatának játékosa és a Simple Női Liga gólkirálynője, Vachter Fanni segédkeztek.

A díjazottak:

CISE labdarúgás:
U7 óvoda: Balla Zsófia – edző: Nagy Gábor
U7 iskola: Bányai Botond – edző: Nagy Dávid, Csáki Tamás
U9: Fodor László – edző: Tordai Ivett
U10: Dudik Noel – edző: Fábián István
U11: Varga Dániel – edző: Gönczi Zoltán
U12: Orosz Levente – edző: Kertész Milán
U13: Fekete Dominik – edző: Paronai Tamás
U14: Ivánkó Máté – edző: Szabó Dániel
U16: Kertész Levente – edző: Vicickó László
U19: Kereszti Mátyás – edző: Vachter Tamás
Leány U16: Bódi Bianka – edző: ifj. Dócs Károly
Leány U18: Gál Donatella – edző: ifj. Dócs Károly

CISE kézilabda:
Kézilabda U8: Sáriczki Mia – edző: Buda Bence, Molnár Vivien
Kézilabda U10: Nagy Sára Zselyke – edző: Ablonczyné Gyüre Henrietta

Suli kézilabda:
I. kcs.: Bódi Amira – edző: Balogh János
II. kcs.: Szigetvári Lilien – edző: Balogh János

CISE úszás:
Teremi Bernadett – edző: Nagy Gergely

Cigánd FC Kft. labdarúgás:
U7: Háda Krisztián – edző: Girdán Levente
U9: Szabados Bence – edző: Girdán Levente
U11: Simon József Ferenc – edző: Girdán Levente

Az elismerések sora az U16-os és az U19-es csapataink éremátadójával zárult, ahol mind a két korosztály a bajnoki elsőségért járó aranyérmüket vehették át. A díjak átadását követően kötetlenebb programok következtek, úgy mint apróbéles-parti, cukorágyú, szülő-gyermek mérkőzések, csapatfotózás, mini ugrálóvár, sportsarok és teqball verseny. Egy játékos és versenyző sem tért haza üres kézzel, hiszen minden gyermek egy CISE baseball sapkát és egy hátizsákot kapott ajándékba egyesületünktől.

Méltó lezárása volt a 2023/2024-es szezonnak a CISE családi nap és zárófesztivál, ahol gyermek, szülő és hozzátartozó is egyaránt minden bizonnyal jólérezte magát és együtt tudta lezárni ezt a hosszú és sikerekben gazdag évet a CISE nagycsalád!