Alakul a keret: fiatal, ütőképes csapatot építünk

Lassan körvonalazódni látszik felnőtt csapatunk kerete, de pár változás még biztosan lesz, melyek után végleg eldől kikkel dolgozhat Igor Bogdanovic a 2024/25-ös bajnokságban.

Mindenképpen pozitív és örömteli hír, hogy a csapat magját sikerül egyben tartani, így a szakmai stábnak nem kell teljesen újat építeni a következő szezonra. Ahogy arról a hivatalos honlapunkon és a közösségi média felületeinken is beszámoltunk eddig két új játékost szerződtettünk. Belső védő posztra Szűcs Dávid a Nyírbátor, Márton Ákos pedig a Kisvárda tartalékcsapatától jött, de további érkezőkre is számíthatunk. Felkerült a kerethez a saját nevelésű 16 éves Laczai István, mellette több fiatal játékost tesztel(t)ünk. Érkeznek próbajátékosok a héten is, de a szombati felkészülési meccs végére már csak pár kérdőjel maradhat.

Eddig hat távozója van a csapatnak: Popovics Ilija (Kisvárda), Pap Zsolt (Tiszafüred), Erdei András (Kelen), Tóth Ádám (Nyírbátor), Hunyadi Bence (Tiszaújváros) és Poór László (Kemecse). Távozó játékosainknak sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!

Fontos információ, hogy 2024. július 1-én kezdődik az átigazolási időszak, amely a szabadon igazolható felnőtteknél 2025. július 20-ig tart, míg az átadó klub hozzájárulásának esetén mindez 2024. július 21. és 2024. augusztus 31. között valósulhat meg.