Születésnappal zárták le az őszi idényt

A Kisvárda elleni hazai találkozóval zárta U16-os leánycsapatunk a 2022-es év mérkőzéssorozatát.

A félszezon utolsó bajnokija után azonban még edzésben maradtak a lányok a szerdai utolsó foglalkozásig, melynek zárásaként meglepetéssel készültek edzőjüknek, Dócs Károlynak, akit születésnapja alkalmából köszöntöttek. A tréner nagy örömmel fogadta a lányok köszöntését: „Megleptek a lányok, természetesen nagyon örültem neki – vágott bele a meghatódott edző.  – Ami az őszi szezont illeti: egy pontot tudtunk szerezni a Mezőkövesd ellen, de a munka elején vagyunk. Fontos a minél több gyakorlás a fejlődés érdekében, hogy fokozatosan lépjünk előre a magunk szintjén. Ha tavasszal nem is, de jövőre már kell, hogy jelei mutatkozzanak ennek.”

A csapat tagjai: Balogh Dzsenifer, Bódi Panna, Drotár Noémi, Garami Fruzsina,  Gál Donatella, Gál Julianna, Jónás Melissza, Jóni Melissza, Kiss Bíborka, Krajnyik Anna, Ördög Nóra, Pocsai Vanessza, Rontó Gizella, Rozsák Éda, Takács Dorina, Tompa Olívia, Vadas-Nagy Alexandra, Vadas-Nagy Kinga

A kinti edzések után a továbbiakban bent készülnek a lányok, és december 22-én egy balmazújvárosi teremtornával végleg lezárják az évet.  A tavaszi szezonra való felkészülést január közepén kezdik, míg az első bajnokijukat március 8-án a Kazincbarcika ellen vívják.