Tartalmas évzárás az U11-es és U10-es korosztályunknál

U10-es csapatunk részt vett az idén már harmincegyedik alkalommal megrendezett debreceni Karácsony kupán. A nemzetközi gyermek labdarúgótornán remekül helytálltak 2013-ban született játékosaink, akik pár nappal később kiegészülve egy évvel idősebb társaikkal remekbe szabott évzárót tartottak a szüleik bevonásával.

Az Olasz Focisuli által szervezett idei Karácsony Kupán U10-es csapatunk is képviseltette magát. Ebben a korosztályban összesen 11 gárda vágott neki a küzdelmeknek. Olyan határon túli nagyvárosok játékosai voltak jelen, mint a székely Marosvásárhely vagy partiumi Nagyvárad, de csapatunk megmérkőzhetett a Csepel és DEAC együttesével is. Jó mérkőzéseket játszva, szép gólokat szerezve, bátran és tetszetősen focizva jól teljesített Csáki Tamás csapata.

A csapat tagjai voltak: Karakó Máté, Kovács Ádám, Nagy Bálint, Oláh Péter, Sajtos Hunor, Varga Dániel, Varga Milán, Zubik Tibor, Zsiros Bence

A két korosztály remek kohéziót alkot, mi sem bizonyítja jobban, hogy az év utolsó edzésével egybekötött évzárójukon a szülők, és a kis- és nagy testvérek is aktívan kivették a részüket. A Szabadidő központban tartott rendezvényen a gyerekek egymás közötti mérkőzéseseit egy gyerek-szülő rangadó követte, majd felsőléc és büntetőrúgó versennyel végződtek a nap eseményei. Zárásként az edzők értékelték a félévet, valamint megköszönték a gyerekeknek, és az őket támogató szülőknek a szezonban nyújtott munkájukat, segítségüket.