Katona György visszatért, Hussein Shadi bemutatkozott

Katona György és Hussein Shadi hetek óta teljes értékű munkát végez.

Rutinos csapatkapitányunk már a Hidasnémeti ellen is kezdett, de a szombati Ózd elleni találkozót végig is játszotta, Hussein pedig ekkor mutatkozhatott be a cigándi közönségnek.

„Visszatértem! Az elmúlt közel félév nem a legszerencsésebben alakult a számomra, ugyanis decemberben egy súlyos sérülést szenvedtem. Nehéz volt megemészteni, elfogadni, hogy egy ideig nem játszhatok. Nyilván ilyenkor mindig próbál az ember pozitív maradni, én is így tettem. A család és a barátok sokat segítettek. Március elejétől edzek újra a csapattal. Körülbelül négy hete vagyok újra meccskeretben, eleinte kevesebbet játszottam, a mostani volt az első amin az első perctől a végéig a pályán voltam. Nagyon élveztem! Hála istennek hétről hétre egyre jobb állapotba érzem magam, úgy érzem még mindig tudok segíteni a csapatnak, több pozícióban is. Örülök neki, hogy egy hónappal a bajnokság vége előtt sikerült megszerezni az első helyet, – ami teljesen megérdemelt -, így lesz időnk felkészülni az osztályozóra. Viszont ez csak egy részsiker. A következő öt hét nagyon fontos lesz, mindenkinek ki kell hoznia magából a legjobbat edzéseken és mérkőzéseken egyaránt, így tudunk felkészülni és fejlődni a maradék időben. A minőség megvan a keretben ahhoz hogy abszolválja a feljutást az NB III-ba. Hinni kell benne, dolgozni érte, és akkor visszakerülhet a klub oda ahova való!”

– mondta Katona György, csapatunk kapitánya.

„Sajnos nagyon rosszul indult a kezdés, hiszen a téli alapozás elején összeszedtem egy komolyabb sérülést. Egy hosszú rehabilitációt követően az előző hetekben már szerencsére teljes értékű munkát tudtam végezni az edzéseken, amit már nagyon vártam. Nagyon örülök, hogy a hétvégén be tudtam mutatkozni a csapat színeiben! A későbbiekben azon leszek, hogy egyre jobb formába lendüljek és az osztályozó meccseken a lehető legtöbbet tudjak segíteni a csapatnak a feljutás érdekében.”

– fogadkozott a télen érkező Hussein Shadi.

A Cigánd SE vasárnap a Mezőkövesd tartalékcsapata ellen lép pályára, 17 órától Matyóföldön.