Utánpótlás eredmények (EDZŐI ÉRTÉKELÉSEKKEL)

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 6. FORDULÓ:

Hajdúszoboszlói SE–Cigánd SE 4–3 (2–2)

 

MLSZ REGIONÁLIS U16 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ:

Cigánd SE–Hajdúszoboszlói SE 9–2 (4–2)

Vicickó László, edző: – Megérdemelt győzelmet arattunk egy szimpatikus csapat ellen. A fiúk jó felfogásban mentek ki a pályára, az elejétől a végéig kézben tartották a mérkőzést. Gratulálok nekik, csak így tovább!

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Filo SE–Cigánd SE 3–0 (2–0)

Márta Zoltán, edző: – Enerváltan, pontatlanul játszottunk, sok párharcot veszítettünk. Az ellenfél kihasználta a hibáinkat és azokat gólra váltotta. Voltak gólszerzési lehetőségeink, de a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé. Tanulságos meccs volt, dolgozunk tovább.

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Cigánd SE–Filo SE 3–2 (2–1, 2–1, 3–2)

Paronai Tamás, edző: – Hajtós, küzdelmes mérkőzésen sikerült a csoport legjobb csapatát legyőzni. Az utolsó húsz percben nagy nyomás alá helyezett minket a Filo, de ma minden és mindenki a helyén volt. Úgy gondolom, hogy ezek a mérkőzések szolgálják a fejlődésüket, úgy nekünk, ahogyan a vendégeknek is. Jár a gratuláció a csapatnak!

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:

Cigánd SE–Nyíradony VVTK 9–3 (4–1, 5–2, 8–3)

Paronai Tamás, edző: – Az első perces gól megalapozta számunkra a kedvező eredményt. Egy egyénileg nagyon ügyes csapatot, nagy gólkülönbséggel sikerült legyőzni. A biztos vezetés tudatában sajnos inkább az egyéni játék került előtérbe, mintsem a csapatjáték, ami miatt hátul jobban kinyíltunk és a vendégek ezt ki is használták!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 8. FORDULÓ:

Cigánd SE–Filo SE 0–10 (0–2, 0–6, 0–8)

Kertész Milán, edző: – Az eredmény ellenére sem tudom elmarasztalni játékosaimat. A számszerű eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Szervezetten játszottunk, viszont amíg mi kidolgoztuk és kihagytuk helyzeteinket, addig az ellenfél szinte az összes helyzetét értékesítette.

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:

Cigánd SE–Nyíradony VVTK 4–4 (2–1, 2–3, 3–3)

Kertész Milán, edző: – Sok helyzetet alakítottunk ki, irányítottuk a mérkőzést. Sokgólos, fordulatos találkozó volt, amelyen a játék képe hasonló volt, mint a Filo ellen, viszont itt már sikerült a helyzeteink egy részét értékesíteni, ami önbizalmat és magabiztosságot adott a csapatnak! Összességében mindent megtettek a játékosok a pályán, és az utolsó gólunkat követő 3-4 percben még magasabb fordulatszámon játszottak, mint azelőtt, ezt igyekszünk még tovább kitolni az elkövetkező mérkőzéseken! Ügyesek volt a fiúk!

 

SZ.-SZ.-B. VÁRMEGYEI LEÁNY U18, 5. FORDULÓ:

Cigánd SE–Vásárosnamény DSE 5–3 (3–2)

SZ.-SZ.-B. VÁRMEGYEI LEÁNY U18, 6. FORDULÓ:

Balmazújvárosi FC–Cigánd SE 5–0 (2–0)