Két korosztályunk is félidei hátrányból fordított

MLSZ REGIONÁLIS U19 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:

Cigánd SE–Csenger FC 3–2 (0–1)

 

MLSZ REGIONÁLIS U14 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 12. FORDULÓ:

MVSC-Miskolc–Cigánd SE 1–2 (1–0)

Márta Zoltán, edző: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben több lehetőséget alakítottunk ki, uraltuk a játékot, de nem tudtunk az ellenfél kapujába találni. A második játékrészben nagyot küzdöttünk, sok párharcot nyertünk, és a kialakított helyzeteinkből kettőt értékesítettünk, amely a megérdemelt győzelmünket eredményezte. A hátralévő mérkőzéseken is ezt a mentalitást várom továbbra is minden játékosomtól! Gratulálok a csapat minden egyes tagjának!

 

MLSZ REGIONÁLIS U13 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Nyírbátori LSE–Cigánd SE 0–9 (0–3, 0–4, 0–7)

Paronai Tamás, edző: – Több meghatározó és kezdő játékos ellenére is magabiztos győzelmet arattunk. Játékunk viszont elmaradt az előző hetekhez képest. A srácok fejben már előre lejátszották a mérkőzést, amiből tanulniuk kell a jövőben. Gratulálok a csapat őszi szerepléséhez! Köszönjük a szülőknek a rengeteg segítséget!

 

MLSZ REGIONÁLIS U12 ALAP, ÉSZAKKELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:

Nyírbátori LSE–Cigánd SE 1–8 (0–2, 0–6, 0–7)

Kertész Milán, edző: – Az eddigi mérkőzésekhez hasonlóan a csapat játéka pozitív volt, kezdeményezően léptünk fel már a mérkőzés elejétől és ez most számszerű eredménnyel is párosult. Több szép támadást vezettünk, amelyeknek a végén sikerült gólt, gólokat szerezni. Köszönöm a gyerekeknek az őszi szezon során tanúsított pozitív hozzáállásukat mind az edzések, mind a mérkőzések alkalmával! Az edzések nem állnak le, készülünk tovább a teremtornákra, illetve az előttünk álló versenysorozatokra. Köszönjük a klubnak a bajnokság során nyújtott támogatást!

 

SZ.-SZ.-B. VÁRMEGYEI LEÁNY U18, 8. FORDULÓ:

Cigánd SE–Nagydobosi LSE 0–1 (0–1)