Teltház és kiváló hangulat volt a második CISE-bálon (is)!

Belicza János, főszervező újabb nagy bulit rittyentett.

2023. november 11-én került sor arra az eseményre, ahol több mint 160 ember érezte nagyon jól magát. A 2. CISE-bál szervezői sem gondolták volna, hogy pár nap alatt az összes jegy elkel a rendezvényre.

A megnyitón, Oláh Krisztián polgármester üdvözölte a megjelenteket, majd a SAMI cigándi tagozat, Ékkövek csoportjának a bemutatójában gyönyörködhettek a vendégek. Nem múlhatott el bál sztárvendégek nélkül.  A „színpadra” először az  Európa-bajnok, ötszörös vb-ezüstérmes magyar birkózó, Deák Bárdos Mihály állhatott. Őt a futballikon, a háromszoros magyar bajnok és kétszeres magyarkupa-győztes, Igor Bogdanovic követte. Mindkét korábbi sportolónak óriási ovációban volt része.

A CISE Halhatatlanok Klubja a sportos est előtt ötfős volt, ám a bál után hat főre gyarapodott. A tagok Lippai Sándort választották be a prominens személyek közé, aki többszörös magyar olimpiai válogatott, magyar bajnok labdarúgó.

Természetesen a kiegészítő programok, meglepetések sem maradhattak el, hiszen a welcome drink után volt táncverseny, nyerési lehetőség a belépőjeggyel, tombolasorsolás, ajándék a résztvevőknek és erre az alkalomra készített fotófal is. Az estén a zenét, a debreceni Jam zenekar szolgáltatta, a tombolasorsolás fődíja idén egy elektromos roller volt, amelyet a Girdán Fa Kft. ajánlott fel.

A CISE elnöksége szeretné háláját kifejezni sportolóknak, szülőknek, edzőknek, támogatóknak, segítőknek, a báli vendégeknek, akik olyan sokat tettek annak érdekében, hogy a jótékonysági est megvalósuljon.