Nemzetközi minitornával zárta az évet U12-es csapatunk

A Várda Labdarúgó Akadémia meghívásának eleget téve nemzetközi minitornán vett részt U12-es csapatunk Kisvárdán, a Várkerti fedett műfüves csarnokban.

Az ellenfelek között az FC Minaj „A”, az FC Minaj „B” és a házigazda Várda LA U11-es gárdája szerepelt. A csapatok körmérkőzések formájában mérkőztek meg egymással. Színvonalas, jó iramú meccseket játszhattak játékosaink az év méltó befejezéseként.

Kertész Milán edző a következőképpen értékelte a tornát: – Remekül szolgálta a gyerekek fejlődését a torna. A kezdeti megilletődöttséget követően hamar felvette a játék ritmusát csapatunk és méltó ellenfelei voltunk ennek a nemzetközi mezőnynek. Kombinatívan és bátran játszottunk előre minden mérkőzésünkön, valamint ki kell emelnem, hogy a hibák után igyekeztek a gyerekek azonnal javítani és korrigálni. A csapat teljesítményét pozitívan tudom értékelni, amely nemcsak a játékhelyzetek megoldásaiban, hanem a mai napon a gólok számában is megmutatkozott. Nagy öröm számomra, hogy az ősz folyamán kevesebb lehetőséget kapó játékosok remekül illeszkedtek bele a csapat játékába, valamint örülök annak, hogy szép számú szülői közösség gyűlt össze és szurkolt nekünk a torna egésze alatt! Köszönjük a VLA meghívását, jó pihenést, boldog karácsonyt és boldog új évet kíván az U12-es csapat mindenkinek!

A tornán részt vevő gyerekek névsora: Tóth Máté, Kertész Máté, Balogh Kevin, Havrilla Flórián, Szabó Márton, Szántó Zalán, Hosszú Zalán, Fényes Péter, Barna Rikárdó, Mikó Marcell, Torma Pál, Lengyel Ferenc